Onze Diensten

Van Den Berge Techniek biedt een totaaloplossing op het gebied van metaalbewerking. In samenwerking met de klant tekenen en construeren wij machines en complete productielijnen. 

Engineering

Engineering is de basis van ieder project. Samen met de klant bespreken wij het vraagstuk, geven we technisch advies en vertalen we de wensen en behoeften in een ontwerp. Dit ontwerp omvat een 3D tekening, waardoor de klant een duidelijk beeld krijgt van de machine(lijn). Het is mogelijk om het ontwerp in een bestaande tekening te plaatsen. Dit geeft een goed beeld van de nieuwe situatie. Vervolgens wordt het ontwerp omgezet in productietekeningen, zodat we alle benodigde materialen kunnen bestellen.

Machinebouw

Als machinebouwer ontwerpen, construeren en onderhouden wij machines in verschillende sectoren zoals de argrarische sector, de voedingindustrie, de substratensector en recycling. Hierbij onderscheiden wij ons niet alleen door standaard machines te leveren, maar ook op maat gemaakte oplossingen voor de klant. Voorbeelden hiervan zijn onder andere bunkers met een ‘walking floor’, vultorens voor het vullen van onderlossers en tot slot transportbanden die gebruikt worden in afvalshredders of voor producttransport. Wij passen onze oplossingen aan op de wensen van de klant. Als u een vraagstuk heeft waar nog geen oplossing voor is, gaan wij graag de samenwerking aan om deze te ontwikkelen.

Constructie

Naast het bouwen van machines beschikken wij over de kennis op het gebied van metaal en constructiewerk. Denk hierbij aan het maken van staalconstructies voor machines, zoals ondersteuningen, bordessen en trappen. Daarnaast bouwen wij ook op maat gemaakte operator rooms en leeskamers voor fabrieken, en overkappingen voor bijvoorbeeld veestallen. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark, waarmee wij ieder constructieproject kunnen aanvliegen. Of uw project nu bestaat uit lassen, draaien, frezen of boren, wij hebben er de geschikte personen en apparatuur voor.

Verspaning

Binnen onze verspaningsafdeling hebben wij de expertise voor het draaien, frezen en boren van verschillende metaalsoorten zoals staal en kunststof. Wij bewerken onder andere aandrijfassen, draagrollen en andere onderdelen van machines. Dit kan nodig zijn voor het construeren van een nieuwe machine, maar ook tijdens het onderhoud van bestaande machines. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark en verschillende gereedschappen, zoals een conventionele draaibank, radiaalboormachine en magneetboormachine, waarmee wij verspanende werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Service & Onderhoud

Nadat een machine of productielijn is opgeleverd, is het van belang om deze van tijd tot tijd te onderhouden. Heeft u zelf geen technische dienst of komt uw TD’er er niet uit? Als service- en onderhoudsbedrijf staan wij klaar om u te helpen en ondersteunen waar nodig is. Denk hierbij aan het vernieuwen van machine onderdelen, het afstellen van machines en het oplossen van storingen.

 

Indien gewenst is het mogelijk om uw service en onderhoud te laten registreren. Dit doen wij via de onderhoudssoftware van MainProfIT. Dit onderhoudssysteem ondersteunt bedrijven door inzicht te geven in de informatie van de machine, zoals storingsgeschiedenis, machine onderdelen en de leveranciers van deze onderdelen. Middels dit onderhoudsprogramma houden wij uw productielijn in conditie en ligt deze zo weinig mogelijk stil.

Sectoren

Onze expertise in de metaaltechniek wordt ingezet in diverse bedrijfstakken. Hieronder leest u hoe wij samenwerken met onze opdrachtgevers uit verschillende sectoren.

Agrarische sector

Binnen de agrarische sector bieden wij technische oplossingen als overkappingen en stalen hekken voor stallen.

Voedingssector

Binnen de voedingssector werken wij veel voor uienhandelaren. Denk hierbij aan het bouwen van machines en transportbanden maar ook het verlenen van service en onderhoud.

Recyclingsector

In deze sector voeren wij vooral aanpassingen van machines uit. Denk hierbij het aanpassen of verlengen van een uitvoerband van een shredder of zeef.

Substraatsector

Voor deze sector hebben we al verschillende nieuwe machines ontwikkeld omdat bestaande machines niet voldoen. Denk hierbij aan een speciale bunker voor plakkende producten en de daarbij horende vulschraper.

Heeft u een vraag over onze dienst(en)?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van metaaltechniek en machinebouw? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Is de openstaande vacature iets voor jou? Laat jouw gegevens achter via het formulier en wij nemen contact met jou op.

Liever direct solliciteren, of heb je een vraag over de vacature? Bel of mail dan gerust naar Pieter van den Berge.

Bel naar

0113 40 50 31

Adres

Amfoor 5, 4421 AR Kapelle
Zeeland

Solliciteer direct