Verspaning

Binnen onze verspaningsruimte hebben wij diverse machines om u te helpen met specifieke onderdelen. Zo kunnen wij u met onze conventionele draai- en freesbank voorzien van onderdelen zoals keer- en aandrijfrollen.

Diverse materialen

Diverse technieken

Metaalbewerking

Met onze in-huis expertise in het draai- en freeswerk kunnen wij u ontzorgen in deze werkzaamheden. Wij frezen en draaien in onze eigen verspaning staal en kunststof. Als wij u niet kunnen helpen, besteden we deze werkzaamheden uit bij één van de bedrijven waarmee we regelmatig samenwerken. Op deze manier heeft u altijd één bedrijf als contactpersoon.

Draaien

Wij beschikken over diverse draaibanken waarmee wij materialen kunnen bewerken voor afmetingen als een maximale centerlengte van 3000mm en een draaidiameter van 1000mm.

Frezen

Naast draaien kunt u ook het freeswerk bij ons uitbesteden. Het frezen van metaal houdt in dat er kleine stukjes metaal weggenomen worden om de gewenste vorm te krijgen. Dit voeren wij onder andere uit voor het aanpassen van tandwielen en uitsparingen voor spieën in assen.

Boren

Met onze radiaalboormachine kunnen wij het diverse boorwerkzaamheden voor u uitvoeren. Zo kunnen wij tot 50mm in staal boren. Verder beschikken wij over een draagbare (magneet)boor, waarmee wij ook op locatie kunnen boren.

Metaal en kunststof verspanen

Tijdens verspanen wordt metaal of kunststof bewerkt door op een gecontroleerde manier materiaal te verwijderen. Verschillende verspaningsdiensten die wij bieden zijn boren, frezen en draaien. Met onze expertise kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van materiaal leveren, verspanen en tekenwerk wat daarvoor nodig is. Naast de verspaningswerkzaamheden die wij voor klanten uitvoeren, draaien, frezen en boren wij ook voor onze eigen machinebouw. Ook wanneer er tijdens service en onderhoud bepaalde onderdelen of nieuwe rollen nodig zijn voor transportbanden, kunnen wij deze zelf draaien en daardoor snel storingen oplossen.

Wij bewerken de volgende materialen:

Bent u op zoek naar expertise op het gebied van verspaning?

Benieuwd of uw draai-, frees- of boorwerk binnen onze mogelijkheden passen? Neem gerust contact met ons op zodat wij dit met u kunnen bespreken.

Is de openstaande vacature iets voor jou? Laat jouw gegevens achter via het formulier en wij nemen contact met jou op.

Liever direct solliciteren, of heb je een vraag over de vacature? Bel of mail dan gerust naar Pieter van den Berge.

Bel naar

0113 40 50 31

Adres

Amfoor 5, 4421 AR Kapelle
Zeeland

Solliciteer direct