Engineering

Op onze engineeringsafdeling tekenen wij machines en productielijnen naar de wens van de klant. Hierbij kijken wij naar de bestaande en gewenste situatie en werken samen met onze partners om de beste oplossing voor u te vinden!

3D tekeningen

Afgestemd op uw situatie

Machinebouw

Machine engineering is een belangrijk onderdeel voor het maken van de machine. Kort gezegd is dit waar alles begint. We stemmen het project af op uw wensen en behoeften, geven technisch advies en voeren berekeningen uit. Dit resulteert uiteindelijk in een machine(lijn) die doet wat er verwacht wordt. Met Van Den Berge Techniek als sparringpartner haalt u jarenlange ervaring in huis. In de afgelopen jaren hebben wij onder andere tekeningen gemaakt voor de substraat- en uiensector. Hierbij hebben wij al diverse machines en productielijnen zelf ontworpen en geconstrueerd.

Tekenen

In het eerste onderdeel van het proces starten wij met het bespreken van de opdracht en het maken van een 3D tekening, zodat u een goed beeld krijgt van de machine(lijn). Het is tevens mogelijk om een 3D scan te maken van de fabriek, ruimte of bestaande productielijn. Hierdoor kunnen wij een totaalbeeld van de nieuwe situatie schetsen door de nieuwe machine in de 3D ruimte te tekenen. Ten slotte zetten wij deze tekening om in productietekeningen, zodat alle benodigde materialen besteld kunnen worden.

Constructie & montage

Vervolgens gaan wij de machine(s) bouwen. Deze bouwen wij in onze eigen werkplaats in Kapelle, dat gelegen is in Zeeland. Zodra de machine gebouwd is, maken we deze gereed voor transport naar de locatie van de klant. Daar aangekomen monteren wij de machine op de afgesproken periode, in de bestaande lijn of zetten we de nieuwe productielijn van A tot Z op.

Nazorg

Zodra alles geplaatst is gaan we proefdraaien. Hierbij staan de wensen die in het eerste stadium zijn besproken centraal. Zo kijken we of de machine op de juiste manier draait, de valhoogtes goed zijn en of het uiteindelijke resultaat overeenkomt met de verwachtingen. Vervolgens kunnen wij het onderhoud van deze machine periodiek uitvoeren en als onderhouds- en servicebedrijf uw gehele machinepark onderhouden.

Productielijn engineering

Naast het engineeren van machines kunnen wij ook tekeningen leveren voor complete productielijnen. Als machinebouwer stellen wij productielijnen samen die zijn afgestemd op de wensen. Naast machines die we vanuit onze partners in de lijnen plaatsen, zetten we ook eigen machines in die voor uw situatie geschikt zijn. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een tekening of om uw wensen en behoeften te bespreken, neem dan contact met ons op.

Opgeleverde projecten

Voor welk technisch vraagstuk staat u?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van machine engineering? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Is de openstaande vacature iets voor jou? Laat jouw gegevens achter via het formulier en wij nemen contact met jou op.

Liever direct solliciteren, of heb je een vraag over de vacature? Bel of mail dan gerust naar Pieter van den Berge.

Bel naar

0113 40 50 31

Adres

Amfoor 5, 4421 AR Kapelle
Zeeland

Solliciteer direct