Service & onderhoud

De oorsprong van Van Den Berge Techniek is service en onderhoud. Deze werkzaamheden zijn steeds verder uitgebreid in de afgelopen jaren zoals u op de pagina “Onze diensten” kunt lezen.

Diverse materialen

Diverse technieken

Service en onderhoud op ieder moment

Na het bouwen en installeren van een machine of productielijn ontzorgen wij u met onze service- en onderhoudsdienst. Heeft u zelf geen technische dienst of te weinig technisch personeel? Wij kunnen u ook daarbij ondersteunen door paraat te staan wanneer er storing optreedt.

Service

Naast dat service een dienst is waarbij wij storingen zo snel mogelijk oplossen, is het tevens ook één van onze kernwaarden. Als bedrijf staan wij gereed om u te helpen en ontzorgen waar mogelijk. Komt uw eigen TD er niet uit? Bel ons gerust zodat wij uw personeel kunnen begeleiden.

Onderhoud

Machine onderhoud voeren wij uit voor zowel onze eigen machines als andere machines binnen uw productielijn. Denk hierbij aan het vernieuwen van lagers, het afstellen van de machine of het vervangen van onderdelen en motoren. Als de onderdelen kapot zijn, kunnen wij deze leveren en vervangen.

Registratie

Wanneer u dat wilt kunt u ervoor kiezen om al uw service en onderhoud te laten registreren. Hiervoor werken wij met het programma van Main ProfIT. Wij kunnen ook voor u een account aanmaken zodat u storingen kunt melden, inzicht heeft in werkbonnen en onderhoudshistorie. Op die manier kunt u uw onderhoud plannen en onderdelen laten vervangen voordat deze kapot gaan, waardoor stilstand voorkomen kan worden.

Onderhoudssoftware van MainProfIT

De onderhoudssoftware van Main ProfIT ondersteunt bedrijven op het gebied van service en onderhoud. Als bedrijf wil je optimaal gebruik maken van de productielijnen en zorgen dat deze zo weinig mogelijk stilliggen. Dit onderhoudssysteem is een waardevol hulpmiddel voor monteurs, waarmee zij onderhoudstaken kunnen inplannen en storingen snel kunnen melden. Daarnaast biedt de software een duidelijk inzicht in alle informatie van een machine, zoals de geschiedenis van de storingen, onderdelen van de machine en de leveranciers van deze onderdelen.

Direct een storing melden?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van service en onderhoud? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Is de openstaande vacature iets voor jou? Laat jouw gegevens achter via het formulier en wij nemen contact met jou op.

Liever direct solliciteren, of heb je een vraag over de vacature? Bel of mail dan gerust naar Pieter van den Berge.

Bel naar

0113 40 50 31

Adres

Amfoor 5, 4421 AR Kapelle
Zeeland

Solliciteer direct