Constructie

Om machines en productielijnen op de juiste plaats in de fabriek te krijgen, is er meer nodig dan alleen een machine. Ter ondersteuning van onze machinebouw maken wij constructies, bordessen en trappen.

Diverse materialen

Diverse technieken

Constructiebouw Zeeland

Als machinebouwer ondersteunen we uw projecten ook met de staalconstructies. Denk hierbij het maken van een staalconstructie om uw productielijn op de juiste hoogte te krijgen. Wij voeren hiervoor berekeningen uit en kunnen daardoor ook op bestaande staalconstructies met de nieuwe constructie aansluiten. Sterkteberekeningen worden vooraf door onze tekenafdeling uitgevoerd.

Machines

Om machines op de gewenste locatie in de fabriek of productielijn te plaatsen, maken wij constructies waar de machine op gemonteerd kan worden. Dit kunnen we ook doen door het aanpassen van bestaande (staal)constructies.

Bordessen

Wanneer machines op hoogte geplaatst moeten worden is het handig om te zorgen dat deze toegankelijk is voor onderhoud. Maar ook om andere verdiepingen of hoogtes te bereiken, plaatsen wij bordessen en bordestrappen.

Trappen

Aansluitend op bordessen, maken wij ook balustrades om de veiligheid te waarborgen en trappen om de hoogtes te bereiken. denk hierbij aan bijvoorbeeld trappen, bordessen en kooiladders van staal en RVS.

Overkappingen & gebouwen

Binnen onze constructie werkzaamheden bouwen wij ook overkappingen, uitleeskamers en operator ruimtes. Hierbij kijken we per situatie wat handig is. Staat de operator ruimte in de fabriek? Dan zorgen wij voor bijvoorbeeld geluiddempende wanden. Ten slotte bouwen wij bijvoorbeeld overkappingen voor bijvoorbeeld aan een bestaande (koeien)loods en leveren wij stalen constructies voor in gebouwen.

Opgeleverde projecten

Heeft u een constructie-uitdaging waarvoor u een oplossing zoekt?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van constructiewerk? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Is de openstaande vacature iets voor jou? Laat jouw gegevens achter via het formulier en wij nemen contact met jou op.

Liever direct solliciteren, of heb je een vraag over de vacature? Bel of mail dan gerust naar Pieter van den Berge.

Bel naar

0113 40 50 31

Adres

Amfoor 5, 4421 AR Kapelle
Zeeland

Solliciteer direct