Machinebouw

Van Den Berge Techniek biedt een totaaloplossing voor uw vraagstuk op het gebied van machinebouw. In samenwerking met de klant tekenen en bouwen wij machines en complete productielijnen.

Diverse materialen

Diverse technieken

Machinebouwer Zeeland

Als machinebouwer onderscheiden wij ons door, naast onze standaard oplossingen, op maat gemaakte oplossingen te bieden voor de klant. Denk hierbij aan bunkers met walking floor voor losse stort, vultorens voor het laden van onderlossers en transportbanden voor een afvalshredder of producttransport. Onze oplossingen zoals transportbanden, kantelbunkers en big-bagvullers stemmen wij af op uw situatie. Als er een vraagstuk is waar nog geen oplossing voor bestaat, maken wij die in samenwerking met u.

Transportbanden

Met de opgedane kennis op het gebied van intern producttransport, bouwen wij hufterproef transportbanden. Deze banden worden afgestemd op iedere situatie en zijn van hoge kwaliteit.

Bent u op zoek naar een transportband? Neem contact met ons op, zodat wij kunnen bekijken welke transportband geschikt is voor uw situatie.

Kantelbunker

De kantelbunkers die wij bouwen, passen we aan naar uw specifieke wensen. Denk hierbij aan aanpassingen als een extra brede band onder de bunker of een aangepaste uitvoer. Onze hufter proef bunkers zijn breed inzetbaar voor allerlei producten.

Big-bagvuller

Op zoek naar een big-bagvuller van hoge kwaliteit? Onze vullers zijn inzitbaar voor alle soorten producten en in allerlei uitvoeringen. Een dubbele of enkele vulkop, met of zonder afvulband, met of zonder valbreker zijn onder andere opties die wij op deze machine kunnen toepassen.

Hopper

Buitenom onze gestandaardiseerde producten hebben we ook onze productspecifieke oplossingen. De opslagbunker die wij maken heeft een uitvoerband in combinatie met een walking floor. Dit houdt in dat de vloer de gehele lading verschuift tijdens het lossen. Zo hoeft u niet zelf de bunker in om het laatste beetje eruit te halen. Dit is handig voor substraten of andere plakkende producten, die in standaard bunkers altijd achterblijven. Deze aangepaste bunkers kunnen uitgevoerd worden met een afvulband om de bunker volledig en egaal af te vullen.

Vultoren

Een andere oplossing die wij bieden is de vultoren. Dit is een toren die bijvoorbeeld tussen onderlossers of walking floor trailers staat. Deze toren heeft een vulband die tegelijkertijd zwenkt en verschuift. De vulband begint voorin de trailer en zwenkt en schuift tegelijkertijd achteruit, totdat de trailer volledig afgevuld is. Vervolgens start deze met het afvullen van de volgende trailer.

Machine laten bouwen?

Van Den Berge Techniek helpt u graag met een op maat gemaakte oplosing. Om tot de juiste oplossing te komen, starten wij met het bespreken van het vraagstuk. Wat is het doel van de lijn of machine en op welke manier kunnen wij hier een oplossing voor bieden? Vervolgens gaan wij berekeningen uitvoeren en tekeningen maken op de tekenafdeling. U krijgt een volledig beeld van de situatie aan de hand van de 3D tekening die wij maken. Als alle tekeningen akkoord zijn, zetten we deze om in werktekeningen en gaan we voor u aan de slag met bouwen. Na het monteren van de machine gaan we in onze werkplaats in Kapelle proefdraaien. Als alles naar wens draait, is de machine klaar om in de lijn gebouwd te worden, waarna het proefdraaien met product kan beginnen. Na het uitvoeren van de laatste aanpassingen is de machine gereed om aan het werk te gaan.

Opgeleverde projecten

Bent u op zoek naar een specifieke machine?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van machinebouw? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Is de openstaande vacature iets voor jou? Laat jouw gegevens achter via het formulier en wij nemen contact met jou op.

Liever direct solliciteren, of heb je een vraag over de vacature? Bel of mail dan gerust naar Pieter van den Berge.

Bel naar

0113 40 50 31

Adres

Amfoor 5, 4421 AR Kapelle
Zeeland

Solliciteer direct